Ítaca Arenys

el nostre bagatge

Som una residencia de gent gran i centre de dia que va iniciar l’activitat al 1995, amb l’objectiu de tenir cura de les persones. Amb el temps, hem acollit a diverses generacions de families que passats uns anys tornen i recorden el nostre bon tracte amb els seus familiars. L’equip s’ha anat modificant i adaptant sempre sobre la premisa del bon tracte i el respecte de la intimitat i les voluntats de cada persona.

El nostre bagatge ens anima a seguir treballant per millorar els serveis i allargar al maxim l’autonomia de les persones que han fet d’Itaca, la seva llar.

Itaca Arenys, forma part del Grup itaca amb el qual es comparteixen els principals pilars d’acció: Missió, Visió, Valors. Es important que dongueu un cop d’ull a la web del grup on tambe trobareu informació relacionada al compromis amb la nostra feina, la nostra política de qualitat, abast, pla d’igualtat i canal ètic.

Marquem la diferència

JBA-4330

TOTS ELS SERVEIS

per satisfer totes les necessitats

En la Residència Ítaca Arenys tenim tot el que puguis necessitar per fer la teva estada el més confortable possible. Tenim servei de perruqueria, biblioteca, servei de farmàcia, de fisioteràpia…

JBA-4416

ACTIVITATS I EXCURSIONS

per seguir sempre actius

Si t’agrada gaudir d’una vida activa i sortir d’excursió, a passejar per la ciutat, col·laborar amb ONG’s o celebrar calçotades o Sant Jordi,… No ho dubtis, som la teva residència!

JBA-4439

CUINA CASOLANA

adaptada a totes les necessitats

Oferim cuina casolana cuinada amb molt d’afecte i menús adaptats a les diferents necessitats nutritives i de textures dels nostres residents. Disposem, també, de bufet lliure per l’esmorzar.

Residència assistida

85 persones

Llar de residència

20 persones

Centre de dia

30 persones

Els nostres serveis

per cobrir totes les teves necessitats

La Residència Itaca Arenys es troba a la comarca del Maresme, amb un clima assoleiat i temperat.

Estem en un edifici de més de 3.200m2 dividits en 5 plantes i envoltat d’un jardí de 5.000m2, en ple centre urbà d’Arenys de Mar i comptem amb pàrquing propi.

Som només a 30 minuts de Barcelona i a 5 minuts de la platja!

Comptem amb la professionalitat i proximitat del nostre equip de treballadors que vetllaran per la teva salut i seguretat
i fomentaran que disfrutis d’una vida social i activa.

No ho dubtis més, volem ser la teva residència.

La nostra filosofia

Des de la residència Ítaca Arenys fem un acompanyament tant en tot el procés d’adaptació en la nova etapa que inicia la persona com en la resta del temps que campartirem junts. Aquest és un treball conjunt de tots els professionals que col·laborem amb les famílies.

Des dels inicis s’ha treballat amb el concepte de l’atenció centrada en la persona, cultivant l’autonomia i la individualitat de cadascú.

Comunicació

Comunicació amb l'administració

Estem en contacte constant amb el departament d’afers socials i famílies i de Salut. Participem activament en l’agència integrada.

Informant a les famílies

Per nosaltres és essencial oferir informació constant a les famílies sobre qualsevol canvi en la situació del centre.

Famílies sempre conectades

Realitzem les visites amb cita prèvia i garantint la seguretat de totes les persones que hi participen. I en els moments en que les visites s’han restringit per seguretat, hem facilitat videotrucades a totes les persones que viuen amb nosaltres.

TRUCA'NS
937 958 222 - 937 958 224